O nama

P1090738 (Large)

Tvrtka Polar-klimatizacija d.o.o. kao uslužno-servisna organizacija ima 12 godina iskustva na području klimatizacijske tehnike te usluge elektro instalacija i automatskih sustava u industriji i u građevinarstvu.
Predmet naših poslova su: poslovi održavanja i servisiranja te prodaja i montaža klimatizacijskih uređaja za hlađenje i grijanje prostora te rashladnih sustava šankomata i friždera uopće opreme za rashladu.

Ovlašteni smo serviseri za renomirane tvrtke: Deltron d.o.o., Mitsubishi Electric, Gree, Sinclair, Toshiba, Beko, Samsung, i dr., ugovorni smo partneri za centralne servise na području Hrvatske (Centralni servis Pušić Zagreb, Andabaka Split) za većinu klimatizacijskih uređaja u Hrvatskoj za Primorsku-goransku županiju.

P1090725 (Large)

Naši poslovni partneri:
ELIPSO d.o.o – montaža i servis klima uređaja
LagermaxTimespead d.o.o - održavanje objekta, sustavi grijanja i hlađenja, industrijske elektroinstalacije, održavanja sekcijskih industrijskih vrata, pretovarnih rampi te sve sustave industrijske rasvjete vanjske i unutarnje.
Coca Cola d.o.o - sustavi grijanja i hlađenje, vanjska u unutarnja radna rasvjeta skladišnog prostora.
AdriaOil d.o.o – kompletno održavanje 8 benzinskih pumpi svi sustavi grijanja i hlađenja te rashladu pića i održavanje rasvjete i aparata.
Ljekarne PrimaPharme d.o.o. – održavanje sustava grijanja i hlađenja u ljekarnama u Primorsko goranskoj županiji te Istarskoj županiji.
Osnovna škola “Veli Vrh” Pula – održavanje protupožarnih vrata
Pomorski fakultet u Rijeci – klimatizacijski sustavi.

P1090727 (Large)

Tvrtka Polar – klimatizacija d.o.o. je u 10. mjesecu 2013.g. otvorila trgovinu maloprodaje klima uređaja svih većih i kvalitetnijih proizvođača s kojima smo dugogodišnji partneri. Osim klima uređaja u prodaji se nalazi proizvodni program grijanja grupe Bosch i Tesy-a, tako smo pokušali malo olakšati pristup i kupovinu kupcima i kvalitetnije proizvode.

Pouzdana i brza usluga!